مقایسه ایر پادهای اپل و سامسونگ از نظر کیفیت صدا، قیمت و عمر باتری
ایرپاد ها یا همان هندزفری های بدون سیم درحال جایگزینی با مدل های بدون سیم آن هستند. از این رو ما تصمیم گرفتیم به مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ دو برند از پر طرفدارترین ایرپاد های دنیا بپردازیم. در ادامه همراه ما باشید.
هدفونهای بی سیم به لطف پیشرفتهای چشمگیر خود توانستهاند مدلهای باسیم را با چالش جدی روبرو سازند. در این میان هدفونهای داخل گوشی» که عموما هندزفری یا ایرباد نامیده میشوند نیز از این قاعده مستثنا نیستند. حاصل این شرایط، شکل گیری رقابت جدی میان ایربادهای کاملا بی سیم دو غول بزرگ فناوری بوده است. اپل و سامسونگ که سالها در حال رقابت در دنیای موبایل بودهاند، اخیرا با هندزفریهای بی سیم خود نیز در مقابل یکدیگر قرار گرفتهاند.
غول فناوری آمریکایی که در آذر 1395 (دسامبر 2016) نسخه اولیه ایرپاد را عرضه کرده بود، سرانجام در سال 2019 ایرپاد 2 را وارد بازار کرد. به لطف تراشه جدید H1، نسل دوم ایرپاد شاهد اتصال سریعتر، مکالمه طولانیتر و پشتیبانی از دستیار هوشمند سیری بوده است. در قدم بعدی، این شرکت ایرپاد پرو با قابلیت حذف نویز را عرضه کرد که پیشتر در اینجا بررسی شد. اما ایرپاد 2019 همچنان محبوبترین ایرپاد اپل باقی مانده است. در سمت مقابل نیز، غول کرهای مشغول کار بر روی نسل دوم ایربادهای بی سیم خود یعنی سامسونگ گلکسی بادز پلاس بوده است که چند روز پیش عرضه شد. در ادامه این مقاله از جنبههای مختلف به مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ میپردازیم. اگر به دنبال خرید یک هندزفری کاملا بی سیم هستید، این مقاله را از دست ندهید.
مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ ؛ اپل ایرپادز در برابر گلکسی بادز پلاس
در ادامه ما به بررسی ایرپاد اپل و سامسونگ با فاکتورهایی چون قیمت، طراحی ظاهری، کیفیت صدا و. می پردازیم:
قیمت
نسخه استاندارد ایرپادهای 2019 اپل با جعبه شارژ معمولی، 159 دلار و مدل دارای یک جعبه شارژ بی سیم، 199 دلار قیمتگذاری شده است. سامسونگ گلکسی بادز پلاس (Samsung Galaxy Buds Plus) با قیمت 150 دلاری خود کمی ارزانتر است. همچنین شایان توجه است که نسخه استاندارد ایرباد بی سیم سامسونگ، برخلاف ایرپاد اپل از یک کیس شارژ بی سیم بهره میبرد. مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ از نظر قیمت از این جهت اهمیت دارد.
طراحی ظاهری
مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ از نظر طراحی ظاهری نیز بسیار جالب است. ایرپادهای اپل از یک طراحی ممتاز برخوردار هستند. شرکتهای تولیدکننده ایربادهای بی سیم همواره در الگو گرفتن از محصولات اپل کوشا بودهاند. طراحی منحصربهفرد ایرپاد اپل احتمالا علاقه شدید یا تنفر را در شما برمیانگیزد. ظاهر آنها شبیه همان هندزفریهای قدیمی اپل است که با حذف سیم و حفظ دنباله بلند آن در بیرون گوش همراه شده است.
با توجه به طراحی نسبتا سخت ایرپادها، استفاده از آنها به اندازه هندزفریهای دارای سَری سیلیی (Eartips) قابل تعویض، راحت نیست. همچنین هرچند در آزمایشهای انجام شده ایرپادها به خوبی در گوش جای میگرفتند، اما برای استفاده هنگام دویدن و مانند آن، قبل از خرید ایرپاد 2019 دقت بیشتری داشته باشید. نسخه ایرپاد پرو با ارائه سریهای پلاستیکی این مسئله را حل کرده است؛ بنابراین احتمالا نسخه پرو برای ورزش مناسبتر است.
در مقابل، سامسونگ گلکسی بادز پلاس شباهت ظاهری کمتری به هندزفری های باسیم قدیمی دارد و برخلاف ایرپاد اپل، دنباله بیرون از گوشی وجود ندارد. همانند ایرپاد 2، طراحی گلکسی بادز پلاس نیز شباهت زیادی به نسل قبلی خود دارد. هر دو شرکت توجه زیادی به تغییر طراحی ظاهری هندزفریهای بی سیم خود نشان ندادهاند و به جای آن بر بهبود فناوریهای درون آن تمرکز کردهاند.
ایرباد بی سیم سامسونگ سبک و ظریف است و به لطف بالههای لاستیکی خود کاملا محکم درون گوش قرار میگیرد. برخلاف ایرپاد اپل، سامسونگ رنگهای متنوعی شامل سفید، مشکی و آبی روشن را در اختیار مشتریان قرار میدهد.
هر دوی ایربادها از دکمههای لمسی برخوردار هستند و با لمس آنها میتوان اعمالی چون پخش یا توقف آهنگ، اتصال یا قطع تماس و فعالسازی دستیار صوتی را انجام داد. البته دکمههای گلکسی بادز پلاس فیزیکی بوده و نیازمند فشار بیشتری هستند. جعبه شارژ هر دو ایرباد بسیار کوچک بوده و میتوانند در جیب جای گیرند. جعبه شارژ ایرپاد اپل یک نوار LED دارد که میزان شارژ را نشان میدهد. جعبه گلکسی بادز پلاس اما یک LED تکی با رنگهای قرمز، زرد و سبز دارد.
قابلیت های ارتباطی
در مورد قابلیتهای ارتباطی نیز مقایسه ایرپاد های اپل با همتای کرهای خود شایان توجه است. در حالی که ایرپاد اپل از بلوتوث 4.2 استفاده میکند، سامسونگ گلکسی بادز پلاس از فناوری بسیار جدیدتر بلوتوث 5.0 بهره میبرد. با این اوصاف انتظار میرود شاهد اختلالهای کمتری در اتصال هندزفری سامسونگ باشیم؛ هرچند در تستهای انجام شده هیچ یک از دو هندزفری سامسونگ و اپل مشکلی در این زمینه نداشتند.
متاسفانه هیچ یک از دو هندزفری بی سیم از کدکهای رده بالا مانند aptX پشتیبانی نمیکنند. این مسئله ممکن است تماشای ویدیوها را (در هر دوی این هندزفریها) با اندکی لگ همراه سازد. ایرپاد 2019 همچنین به تراشه H1 مجهز شده است که گفته شده اتصالپذیری و سرعت اتصال را بهبود میبخشد. اگر از آیفون استفاده میکنید، به محض باز کردن جعبه ایرپاد، گزینهای برای اتصال ایرپاد و نیز میزان شارژ ایرپاد و شارژ خود جعبه نمایش مییابد. هر دوی این هندزفریها قابل اتصال به چندین دستگاه هستند و پس از اولین اتصال، نیازی نیست هر بار دوباره عملیات اتصال را انجام دهید.
عمر باتری
در این قسمت به مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ از نظر ماندگاری باتری میپردازیم. باتری درونی ایرپاد اپل 5 ساعت دوام میآورد. همچنین جعبه شارژ آن نیز قادر است تا 20 ساعت ایرپاد را تامین کند. این ارقام در مورد هندزفری سامسونگ 11 ساعت و در مورد جعبه شارژ آن نیز 11 ساعت اضافه است که حاصل جمع آنها به 22 ساعت میرسد.
کیفیت صدا
در مورد کیفیت صدا، ایرپادهای اپل از صدایی زنده، قدرتمند و البته در اندک مواردی در صداهای فرکانس بالا، کمی خشن برخوردار هستند. صدای بیس ایرپادهای اپل نیز بیش از حد معمول قوی نیست. نسخه قدیمی گلکسی بادز، بیس بسیار قویتری نسبت به ایرپادها داشت؛ اما در گلکسی بادز پلاس نسبت به نسخه پیشین، صدا متعادلتر شده است. بدین ترتیب مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ نشان میدهد که هر دو صدایی پرجزییات و به طور کلی با کیفیت بالا دارند. همچنین هیچ یک برای افرادی که صدای بیس بیش از حد معمول میخواهند چندان مناسب نیست.
نتیجه گیری
واضح است که هیچ یک از این دو هندزفری، باکیفیتترین هندزفریهای دنیا نیستند. خصوصیات پیشرفتهای چون قابلیت حذف نویز نیز در این دو دستگاه مشاهده نمیشود. البته با توجه به قیمت متوسط آنها، همه این موارد تا حدودی طبیعی است. اگر میخواهید یک هندزفری کاملا بی سیم با قابلیت حذف نویز داشته باشید، میتوانید ایرپاد پرو اپل یا سونی WF-1000XM3 را انتخاب کنید. در حال حاضر هیچ یک از هندزفریهای کاملا بی سیم سامسونگ چنین قابلیتی ندارد. ایرپاد اپل و جعبه شارژ آن در مجموع شارژ بیشتری را نگه میدارد. از طرف دیگر ایرپاد اپل نسبت به هندزفری سامسونگ، شارژ درونی کمتری دارد. قابلیت شارژ بی سیم هر دوی این ایربادها به خوبی عمل میکند. هرچند برای داشتن این قابلیت در ایرپاد اپل باید 40 دلار بیشتر از مدل استاندارد متقبل شوید. در نتیجه خرید گلکسی بادز پلاس با قابلیت شارژ بی سیم این هزینه اضافه را در پی ندارد. اگر از گوشیهایی چون گلکسی اس 10 استفاده میکنید، میتوانید گلکسی بادز پلاس خود را در پشت این گوشیها قرار دهید تا با شارژ مع، هندزفری خود را شارژ کنید. با این اوصاف، مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ از نظر ماندگاری باتری درونی و جعبه شارژ میتواند یکی از تعیینکنندهترین موارد برای کاربر باشد. نظر شما درباره مقایسه دو ایرپاد اپل و سامسونگ چیست؟ شما مزایای کدام برند را بیشتر می دانید؟ در صورت داشتن حق انتخاب کدام گزینه را انتخاب خواهید کرد؟ نظر خود را با ما و سایر همراهان این وبلاگ درمیان بگذارید.
مقایسه ایر پادهای اپل و سامسونگ از نظر کیفیت صدا، قیمت و عمر باتری
ایرپاد ,اپل ,سامسونگ ,سیم ,شارژ ,بی ,ایرپاد اپل ,بی سیم ,اپل و ,و سامسونگ ,بادز پلاس